Onze visie.

Van Dijk Bouw & Interieur is een bedrijf opgericht vanuit een ambitie.

Dennis van Dijk

Na 10 jaar ervaring te hebben opgedaan in de bouw begonnen wij onszelf af te vragen wat er beter kon binnen in de bouwbranche. We kwamen erachter dat de meeste klanten het lastig vonden om hun idee├źn vorm te geven, waardoor ze er tijdens een verbouwing achter kwamen dat de stijl die ze hadden uitgekozen totaal niet paste bij wat ze in gedachten hadden.

Dit resulteerde in onvoorziene kosten en stress tijdens het bouwtracject. Daarom leveren wij een totaalpakket van ontwerp, bouw en interieurbouw om er voor te zorgen dat uw wensen uitkomen.

Wij maken van uw idee een ontwerp dat perfect past bij uw wensen en wij zorgen voor de juiste bouwbegeleiding. Van Dijk Bouw & Interieur levert een totaalpakket van uw idee tot uw woonplezier. Wij zorgen ervoor dat uw bouwproces zonder zorgen verloopt, geen verrassingen naderhand. Ons totaalpakket bestaat uit:

01

Ontwerp.

Wij bieden interieurontwerpen aan om uw wensen vorm te geven. Het zorgt ervoor dat u na een lange drukke dag in een huis komt dat ook daadwerkelijk voelt als een thuis, een plek waar u kunt ontspannen en tot rust kan komen.

Lees meer
02

Verbouw.

Wanneer uw woning niet meer voldoet aan uw eisen kunt u er voor kiezen om het huis (deels) te verbouwen. Of het nou een kleine of grote verbouwing betreft, wij werken samen met u aan de beste oplossing.

Lees meer
03

Interieurbouw.

Van Dijk Bouw & Interieur ontwerpt en produceert al het maatwerk op interieurgebied, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Lees meer

GA MET ONS DE UITDAGING AAN.

Bent u net zo enthousiast als wij?